Meiltä löydät PPF-kiveniskukalvot kaikista hintaluokista. Edulliset PVC-kalvot ovat hyviä lyhytaikaiseen suojaukseen, kun taas kellastumattomat TPH- ja TPU-kiveniskukalvot toimivat hyvin myös pitkäaikaisessa suojauksessa. Valitsemalla hydrofobisen ja itsestään korjautuvalla pinnalla varustetun TPU-kiveniskukalvon, saat pidettyä auton pinnan puhtaana ja virheettömänä helpommin.

Alkaen: 6,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen: 12,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen: 38,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen: 38,00 
  sis. ALV 24%
49,50 
  sis. ALV 24%
Alkaen: 66,00 
  sis. ALV 24%

Kiveniskukalvot tunnetaan myös kiveniskuteippeinä tai PPF-kalvoina. Kutsumanimellä ei kuitenkaan ole merkitystä – kalvon materiaalilla sen sijaan on. Alta löydät lisätietoja eri materiaaleista.

PVC-kiveniskukalvot

PVC:stä, eli polyvinyylikloridista valmistetut kiveniskukalvot ovat edullinen valinta lyhytaikaiseen auton tai muun pinnan suojaamiseen. PVC-kalvojen heikkoutena on ennen kaikkea kellastuminen vuosien saatossa, sekä heikompi kirkkaus.

TPH-kiveniskukalvot

Kalvon käsiteltävyys parantuu kun käytetään TPH-kalvoja. Lisäksi TPH-kiveniskukalvot ovat tyypillisesti kellastumattomia. TPH-kalvojen kirkkaus on myös parempi kuin PVC-kalvoissa.

TPU-kiveniskukalvot

TPU-kalvot ovat helppoja käsitellä ja muotoilla myös vaikeisiin ja muodokkaisiin kohteisiin. Global GPF TPU -kiveniskukalvomme on varustettu myös hydrofobisella ja itsestään korjautuvalla pintakerroksella, joka tekee teipin ylläpidosta helpompaa. Teippi korjaantuu itsestään yli 20 asteen lämpötiloissa, ja talvisin pinnan voi korjata vaikka hiustenkuivaajan avulla. Lisäksi Global GPF -kalvon kirkkaus on ensiluokkainen.