Piilota kromit kapeilla IRISTEK Premium-, Mactac ColourWrap- ja Avery SWF -chrome delete teipeillä. Kaikki Chrome Delete -teippimme ovat laadukkaasti ilmakanavoituja, uudelleen asemoitavia sekä erittäin venyviä. Lisäksi ne ovat erittäin pitkäkestoisia. Saatavilla 5m, 10m, 15m, 17,5m, 20m ja 25m pitkinä rullina.

✓ Teippaa auton kromiosat korin väriin kätevästi ilman turhia hukkapaloja

Keskivertoauton kromiosien piilottaminen vaatii noin 15 metriä chrome delete -teippiä.

Alkaen 14,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen 14,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen 14,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen 18,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen 69,00 
  sis. ALV 24%

Myymämme Mactac- ja Avery Dennison Chrome Delete -teipit ovat valumenetelmällä valmistettuja premium-kalvoja, jotka muotoutuvat helposti hyvän venyvyyden, ilmakanavoinnin ja uudelleen asemoitavan liimapinnan ansiosta. Lisäksi ne ovat hyvin pitkäikäisiä, ja kestävätkin todennäköisesti pidempään, kuin mitä auto on samalla henkilöllä käytössä.

IRISTEK Super Glossy SH Black chrome delete teippi on pinnan laadultaan täysin ylivoimainen muihin teippeihin verrattuna. PET-taustaperi yhdessä erittäin paksun polymeerirakenteen kanssa saa aikaan jopa uutta maalipintaa paremman kiillon. IRISTEK Super Glossy on valintasi, mikäli arvostat täydellisyyttä hipovaa viimeistelyä ja pinnan laatua.

Chrome Delete-teipit saatavilla 5cm ja 15cm kapeina pätkinä. Kaikkia Chrome Delete -kalvojamme on saatavilla myös 152cm leveänä. Löydät ne IRISTEK-, Mactac- ja Avery -kategorioista.

Nopea toimitus Tampereen varastolta koko Suomeen

Pyrimme lähettämään ennen klo 15 tehdyt tilaukset vielä saman arkipäivän aikana. Myös noudot onnistuvat varastolta etukäteen sovittuina.