Kaikki tummennuskalvomme ovat kutistettavia auton tummennuskalvoja, joita voidaan käyttää myös kiinteistöjen tummennuksissa. Global HP Charcoal ja QDP-sarjojen kalvot torjuvat erittäin tehokkaasti auringon lämpösäteilyä – Ne sopivat kaikille, jotka eivät viihdy kuumassa autossa tai toimistossa.

Alkaen: 15,00 
  sis. ALV 24%

Auringonsuojakalvot

Oracal CA tummennuskalvo

Alkaen: 15,00 
  sis. ALV 24%
Antistaattinen
Alkaen: 20,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen: 20,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen: 24,00 
  sis. ALV 24%
Nanokeraaminen
Alkaen: 28,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen: 29,00 
  sis. ALV 24%

Polyesterista valmistetut värjätyt tummennuskalvot

Polyesterista valmistetut värjätyt tummennuskalvot ovat edullisin valinta tummennuskalvoiksi. Niissäkin on paljon eroja mm. kalvon kutistumis- ja säteilyntorjuntakyvyssä. Polyesterikalvot torjuvat yleisesti käytössä olevista materiaaleista heikoiten auringon lämpösäteilyä.

Metallisoidut tummennuskalvot

Metallisoitujen tummennuskalvojen hyvät lämmöntorjuntaominaisuudet perustuvat pieniin metallipartikkeleihin, jotka heijastavat auringon säteilyä. Käytännössä metallisoidut tummennuskalvot torjuvat lämpösäteilyä kaksi kertaa tehokkaammin kuin tavalliset polyesterikalvot.

Keraamiset tummennuskalvot

Nanokeraamiset auringonsuojakalvot ovat tummennuskalvojen edustusluokkaa. Keraaminen rakenne mahdollistaa erinomaisen lämmöntorjuntakyvyn — jopa hyvin haalea sävyisillä kalvoilla. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että käytännön tasolla keraamiset kalvot torjuvat auringon lämpösäteilyä noin kaksi kertaa tehokkaammin kuin metallisoidut auringonsuojakalvot. Keraamiset tumennuskalvot ovat usein myös muita materiaaleja paksumpia, jonka ansiosta ne ovat helpompia käsitellä.