Kaikki tummennuskalvomme ovat kutistettavia auton tummennuskalvoja, joita voidaan käyttää myös kiinteistöjen tummennuksissa. Skyfolin metallisoidut ja etenkin IR-auringonsuojakalvot torjuvat erittäin tehokkaasti auringon lämpösäteilyä – Ne sopivat kaikille, jotka eivät viihdy kuumassa autossa tai toimistossa.

Alkaen 8,50 
  sis. ALV 24%

Auringonsuojakalvot

Oracal CA tummennuskalvo

Alkaen 16,00 
  sis. ALV 24%
Antistaattinen
Alkaen 20,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen 20,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen 24,00 
  sis. ALV 24%
Nanokeraaminen
Alkaen 28,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen 37,00 
  sis. ALV 24%
Alkaen 162,00 
  sis. ALV 24%

Polyesterista valmistetut värjätyt tummennuskalvot

Polyesterista valmistetut värjätyt tummennuskalvot ovat edullisin valinta tummennuskalvoiksi. Niissäkin on paljon eroja mm. kalvon kutistumis- ja säteilyntorjuntakyvyssä. Polyesterikalvot torjuvat yleisesti käytössä olevista materiaaleista heikoiten auringon lämpösäteilyä, ja ne hidastavat lämpötilan nousunopeuden noin 50-85 prosenttiin kalvottomaan lasiin verrattuna.

Metallisoidut tummennuskalvot

Metallisoitujen tummennuskalvojen hyvät lämmöntorjuntaominaisuudet perustuvat pieniin metallipartikkeleihin, jotka heijastavat auringon säteilyä. Käytännössä metallisoidut tummennuskalvot hidastavat lämpötilan nousunopeuden noin 50 prosenttiin värjättyyn polyesterikalvoon verrattuna.

Keraamiset tummennuskalvot

Keraamiset auringonsuojakalvot ovat tummennuskalvojen toiseksi paras tyyppi. Keraaminen rakenne mahdollistaa erinomaisen lämmöntorjuntakyvyn — jopa hyvin haalea sävyisillä kalvoilla. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että käytännön tasolla keraamiset kalvot laskevat lämpötilan nousunopeuden noin 50 prosenttiin verrattuna metallisoituihin kalvoihin. Keraamiset tumennuskalvot ovat usein myös muita materiaaleja paksumpia, jonka ansiosta ne ovat helpompia käsitellä.  

IR-tummennuskalvot

IR-tummennuskalvot ovat ominaisuuksiltaan täysin ylivoimaisia muihin tummennuskalvotyyppeihin verrattuna. Nanorakenteensa ansiosta nämä kalvot pystyvät torjumaan käytännössä kaiken auringon lämpösäteilyn. IR-kalvon lämpösäteilyn torjuntamekanismi perustuu lämmön absorbointiin, eli imeyttämiseen. IR-kalvo hidastaa lämpötilan nousunopeuden noin 25 prosenttiin verrattuna keraamiseen tummennuskalvoon. IR-tummennuskalvot ovat keraamisten tummennuskalvojen tapaan hyvin paksuja rakenteeltaan.