Verkkokauppa on avattu – Facebook arvonta

Verkkokauppaa on työstetty kesän ajan ja toisinaan painettu pitkääkin päivää. Nyt kauppa on kuitenkin valmis avattavaksi. Kokonaan valmistahan siitä ei koskaan tule, kuten ei yleensä tule projektiautoistakaan. Eikä se ole tarkoituskaan, sillä luova ihminen keksii yleensä aina paranneltavaa.

Tarjoamme asiakkaillemme tällä hetkellä OptiCont-yliteippauskalvoja, jotka ovat ominaisuuksiensa ansiosta helppoja asentaa. Kaikista myymistämme teipeistä löytyy ilmakanavointi ja uudelleen asemoitava liimapinta, jonka lisäksi ne tietenkin venyvät myös hyvin. Lisäksi tarjoamme paljon erilaisia asennustarvikkeita ja hoitoaineita teipeille. Haluamme kasvattaa valikoimaamme jatkossa, joten uusia tuotteita on luvassa melko pian.

Facebook arvonta

Facebook-sivuillammekaan ei voi koskaan olla tarpeeksi tykkääjiä, joten päätimme järjestää arvonnan. Arvontaan voit osallistua tykkäämällä Facebook-sivuistamme, ja se suoritetaan kun tuhannen (1000) tykkääjän raja ylittyy.

Palkintona on vapaa valintainen täysi autoteippirulla verkkokaupastamme, Protech-vaha teipille, sekä asennustarvikkeita.

Osallistumaan pääsee ja tarkemmat tiedot löydät Facebookista.

Mukavaa loppukesää/syksyn alkua!

Toivottaa,

Miska Selin / Yrittäjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *